Over de Avond4daagse

Tarief

Een ticket kost €7.50. Op donderdagavond ontvang je een medaille voor jouw deelname.

Start en finish

Op maandag t/m woensdag starten en finishen we bij parkeerplaats Reijerpark. Op donderdag starten en finishen we bij het parkeerterrein voor bakker Voordijk en naast AH. De finish sluit om 20.30 uur.

QR-code ticket

Na het bestellen, ontvang je een ticket met QR-code op de mail. Deze wordt maandagavond gescand (vanaf 17:45) en dan ontvang je een startkaart.

Aanvang

Op maandagavond kan de startkaart vanaf 17:45 opgehaald worden en starten we om 18:30 met wandelen op aangeven van de organisatie. Dinsdag, woensdag en donderdag starten we ook om 18:30.

Thema

Het thema is 'Vrij om te bewegen'. De laatste avond op donderdag mag iedereen verkleed komen volgens het thema. Omdat vrijheid centraal staat in dit thema, mag iedereen zich vrij voelen in hoe je verkleed komt.

Ik ben mijn startkaart kwijt, wat nu?

Ben je je startkaart kwijt, geen probeem. Meld je op de volgende wandelavond bij de organisatie van de Avond4daagse. Je kunt ook een mail sturen naar de Avond4daagse via het e-mailadres avond4daagserkerk@gmail.com.

Hoe kan ik bij een calamiteit tijdens de Avond4daagse contact opnemen met de organisatie?

Tijdens het evenement is de werkgroep Avond4daagse Ridderkerk bij calamiteiten bereikbaar op telefoonnummer 06-17882032.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Wegens omstandigheden kan ik een avond niet aanwezig zijn, heb ik dan nog recht op een medaille?

Indien het wegens onvoorziene omstandigheden niet mogelijk is om een avond mee te wandelen kunnen deelnemers die zijn ingeschreven met een groep (school of vereniging) dit melden bij de contactpersoon van de groep. Individuele deelnemers die voor deze dag de knipjes op de startkaart missen, kunnen contact opnemen met de organisatie van de Avond4daagse. Dit kan op de volgende wandelavond of door het sturen van een e-mailbericht naar avond4daagserkerk@gmail.com.

De werkgroep Avond4daagse heeft een foto geplaatst op internet waar ik op sta, dit wil ik niet. Wat kan ik doen?

Tijdens de Avond4daagse Ridderkerk worden er door een enthousiaste vrijwilliger foto's gemaakt op alle wandelavonden. Deze foto's worden na afloop geplaatst op de Facebook pagina van de Avond4daagse Ridderkerk.

Indien het voorkomt dat er een foto wordt gebruikt die niet gewenst is, neem dan onmiddelijk contact op met de organisatie. Dit kan door het achterlaten van een persoonlijk bericht via Facebook of door het sturen van een e-mailbericht naar avond4daagserkerk@gmail.com. De betreffende foto zal door de organisatie worden verwijderd.

Mocht er een storende of comprimerende tekst op onze Social Media kanalen voorkomen, neem dan ook contact met ons op.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor foto's/teksten die door derden zijn geplaatst via andere media.

Op de hoogte blijven

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Over de Avond4daagse