AVG

Stichting Evenementen Ridderkerk hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. U kunt altijd met ons in contact treden in geval van storende/confronterende foto’s/informatie op sociale media.

Indien het voorkomt dat er een foto wordt gebruikt die niet gewenst is, neem dan onmiddelijk contact op met de organisatie. Dit kan door het achterlaten van een persoonlijk bericht via Facebook of door het sturen van een e-mailbericht naar avond4daagserkerk@gmail.com. De betreffende foto zal door de organistie worden verwijderd.

Mocht er een storende of comprimerende tekst op onze Social Media kanalen voorkomen, neem dan ook contact met ons op.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor foto's/teksten die door derden zijn geplaatst via andere media.